Categorieën
Find more about Weather in Antalya, TU


Dienst na Verkoop


Welkom!
Beheer van uw Onroerend Goed

M&J Property Management verleent service en beheer van onroerend goed. Dit is een ideale manier om te garanderen dat er voor uw woning wordt gezorgd als u niet in Turkije bent.

Alle diensten zijn optioneel en omvatten het volgende:

Controle van uw woning
Wij bezoeken uw woning om er zeker van te zijn dat alles in orde is en berichten u hierover. Deze service is zeker in de winter handig als het weer guur en wisselvallig kan zijn en voor u geruststellend om te weten dat alles wordt gecontroleerd als u er niet bent. In het geval van onderhoudende werkzaamheden verzorgen wij graag een offerte voor u en kunnen wij zorgdragen voor de uitvoering van de werkzaamheden. Controles van woningen wordt op aanvraag uitgevoerd tegen een passend bedrag.
200€ per jaar

Meubileren van onroerend goed
Wij zijn klanten graag van dienst bij het kopen van meubilair en kunnen waar mogelijk de beste prijsuitonderhandelen. Een passend bedrag geldt voor deze service.
Schoonmaakdiensten
Wij kunnen uw woning laten schoonmaken wanneer u dat wilt. Schoonmaakdiensten worden uitgevoerd op aanvraag tegen een passend bedrag. Schoonmaakmaterialen dienen door de huiseigenaar ter beschikking te worden gesteld.
50€ per huis/appartement/duplex

Tuinonderhoud
Wij kunnen ervoor zorgdragen dat uw tuin tegen een passend bedrag wordt verzorgd en onderhouden. Tuinonderhoudsmaterialen dienen door de huiseigenaar ter beschikking te worden gesteld.

Zwembadonderhoud
Sommige huiseigenaren willen hun zwembad zelf onderhouden, echter, wetend dat in de zomermaanden het onderhoud een bijna dagelijkse bezigheid wordt is het mogelijk om op aanvraag en tegen een passend bedrag het zwembadonderhoud te laten uitvoeren door ons team van beheer van onroerend goed. Alle schoonmaakmaterialen en zwembad chemicalien dienen door de huiseigenaar ter beschikking te worden gesteld.

Verhuur
Waar mogelijk kunnen wij huiseigenaren helpen met het verhuren van hun woning. Er zijn verschillende opties mogelijk van volledig management en verhuur tot eenvoudige schoonmaakdiensten.

Transfer
Tevens hebben wij de mogelijkheid om u op te halen en weg te brengen van Aiport Antalya
100€ voor heen en terug reis.

 

 

Esila Tic. İnş. Taah. Tur. Tic. Ltd. Şti.
E-mail : info@homeofside.com / Turkey Office Phone : 0090 242 753 54 23 / Gsm : 0090 532 408 2925